Четверг, 18 августа, 2022
ДомойԽոհանոցԻնչպե՞ս պատրաստել ռեստորանում մատուցվող ռիպսը տան պայմաններում

Ինչպե՞ս պատրաստել ռեստորանում մատուցվող ռիպսը տան պայմաններում

Բաղադրամասեր

Խոզի մատեր — 1 կգ, սոխ — 2 հատ, գազար — 1 հատ, նեխուրի ցողուն — 1 հատ,

սխտոր — 3 պճեղ, բուրավետ պղպեղ — 5-6 հատ, պղպեղի խառնուրդ — 1/2 հատ, համեմ — 1 ճ.գդ, աղացած կոճապղպեղ — 1/3 հատ, աղ — 1 ճ/գդ,

սոյայի սոուս — 100 մլ (50 մլ արգանակի մեջ, 50 մլ սոուսում), կետչուպ — 2 ճ.գ., խորովածի սոուս — 2 ճ.գ., բալզամիկ կրեմ սոուս — 1,5 ճ.գ., կծու պղպեղ — 1 ճ/գդ   Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք այստեղ՝ https://utest.am/hy/post/11644

Կարդացեք նաև

ԼՐԱՀՈՍ