Четверг, 18 августа, 2022
ДомойԽոհանոցՎերջապես իմացա ինչպես պատրաստել քյաբաբի ֆարշը, որպեսզի չընկնի շշի վրայից․

Վերջապես իմացա ինչպես պատրաստել քյաբաբի ֆարշը, որպեսզի չընկնի շշի վրայից․

Իմ ծանոթ մսագործներից մեկը ՝ Աշոտը, վերջապես կիսվեց իր գաղտնիքով և ասաց ինչպես պատրաստել քյաբաբի ֆարշը, որպեսզի չընկնի շշի վրայից։ Իսկական քյաբաբի ֆարշը պետք է այնպիսին լինի, որ շշի վրայից չընկնի, լինի փոքւն և արտակարգ համեղ։

Ինձ քյաբաբի ֆարշի բաղադրատոմսը այսօր ասեց իմ ծանոթ մանղալչիներից մեկը, որը սիրով կներկայացնեմ ձեզ։

Բաղադրամասեր

1 կգ տավարի մսին ՝  200 գրամ սալ, 280 գրամ գլուխ սոխ, 300 գրամ հավի բուդ, 1 թեյի գդալ սոդա, 5-6 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ, աղ ՝ ըստ ճաշակի, 100-150 մլ ջուր, կարմիր քաղցր աղացած պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը, սալը, հավի միսը 2 անգամ աղացեք։

Այնուհետև աղացեք սոխի հետ և ավելացրեք մնացած բոլոր համեմունքները։ Լավ տրորեք։

Թողեք սառնարանում մի փոքր սառի և վերջ քյաբաբի ֆարշը պատրաստ է։

Կարդացեք այստեղ՝ https://utest.am/hy/post/11552

Կարդացեք նաև

ԼՐԱՀՈՍ